Activiteiten

Aankomende activiteiten:

lijn
Bingo

Elke derde maandag van de maand hebben wij Bingo in de zaal van 't Knooppunt! De zaal is geopend vanaf 19.30.

lijn24 maart: Apres Ski party

Wintergevoel nog niet zat? Nog even terugdenken aan witte bergen, een paar latten onder je voeten en een biertje in de après ski hut? Dan móet je bij onze Après Ski party zijn! Zaterdag 24 maart in het café!

lijn1/2 april: Paasmenu

Met Pasen hebben wij een heerlijk paasmenu voor in de aanbieding. Voor slechts 29,50 geniet u van 3 gangen met de lekkerste gerechtjes!

lijn2 april: Live Muziek

Op tweede Paasdag is er vanaf 15:00 live muziek in het café. Daarnaast zijn er verschillende paasactiviteiten voor jong en oud!

lijn21 april: Base Bleed

Op zaterdag 21 april (22:00-02:00) mogen wij Base Bleed in ons café ontvangen. De bekende pop- en rocksongs die zij spelen zullen de voetjes van de vloer laten gaan!

lijn

apresbasebleed knooppunt 21-4-page-001

lijn13 mei: Moederdag

Je moeder in de watten leggen op deze bijzondere dag? Als je een hapje bij ons komt eten, zorgen wij dat er speciaal voor moeder een verrassing is!

lijn16 juni: Balance

Op zaterdag 16 juni is er live muziek in het café! De band Balance staat bekend om de fantastische sfeer die zij weten te creëeren.

lijn17 juni: Vaderdag

Nog geen vaderdag cadeau? De Stoere mannen BBQ die wij organiseren kan hier verandering in brengen!

lijn22 september: Q-music foute party

De Q-dj's brengen het foute uur naar Havelte! In 't Knooppunt zullen de aller-foutste hits gedraaid worden gedurende deze avond!

lijn20 oktober: Balance

Op zaterdag 20 oktober is er live muziek in het de grote zaal! De band Balance staat bekend om de fantastische sfeer die zij weten te creëeren.

lijn1 december: Top2000

Na het grote succes van vorig jaar komen Gerard Ekdom en Frank van 't Hof 't Knooppunt weer op zijn kop zetten!

lijn